O Nama

Apartmani Boračko jezero

Apartmani Boracko jezero idealno su mjesto za porodicno ljetovanje, koje ce Vam pruziti istinski mir bez saobracajnih guzvi i stresa. U nasim apartmanima budit ce Vas pjev ptica, miris borove sume i tople zrake sunca. Apartmani „Boracko jezero“ smjesteni su 100m od popularne plaze Prenj.

Sobe

Raspolažemo sa četiri luksuzno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe su opremljene sa kupatilom, balkonom, te imaju instaliran satelitski program sa LCD TV, kao i internet konekciju - wireless. Sobe su opremljene centralnim grijanjem. Uz objekat se nalazi i privatni besplatni parking prostor za goste.

Apartmani

Raspolažemo sa 4 luksuzno oopremljena apartmana(2+2),u apartmane je moguće ubaciti 1 dodatni ležaj,te jednim ekskluzivnim apartmanom površine od 115 m2 sa dnevnim boravkom,kuhinjom,kupatilom, sobama, vanjskim terasama i kaminom. Apartmani su opremljeni centralnim grijanjem.

Rafting

Organizujemo spust pitkom rijekom Neretvom u gumenim čamcima. Rafting predstavlja nezaboravnu adrenalinsku anavanturu.

Planinarenje

Organizujemo uspone na najviše vrhove planine Prenj, s čijih vrhova pogled doseže do Jadranskog mora.

 • Besplatan wifi

  Svi posjetitelji objekta mogu koristiti internet konekciju.

 • Besplatan parking

  Svi posjetitelji objekta imaju osiguran besplatan parking.

 • Restoran

  U prizemlju objekta se nalazi restoran koji Vam je na usluzi od 8:30 do 23:00 h gdje možete uživati u autentičnim domaćim specijalitetima koji osiguravaju gastro užitak.

 • Boračko jezero

  Boračko Jezero je ledničko prirodno jezero (dužina 786, a širina 402 m), u kojem se na prirodan način kompletna voda promijeni u ciklusu od 54 dana. Smješteno je ispod istočnih obronaka bosanskih himalaja, planine Prenj.


Vremenska prognoza